Gedichten in Kluger Hans




Deze week kreeg ik het bericht dat er zeven gedichten van me in het volgende nummer van het 'ongetemde' literaire tijdschrift Kluger Hans zullen verschijnen. 

Over Kluger Hans

Kluger Hans positioneert zich als een eigenzinnig blad zoekend naar de gulden middenweg tussen maatschappelijke betrokkenheid en artistieke vorm en inhoud. De focus ligt op literatuur die de randen van onze dagelijkse leefwereld aftast. Ze moeten de verbeelding prikkelen, verwarring en verwondering stimuleren. We kiezen voor teksten die een eigenzinnig en authentiek perspectief op de wereld kunnen geven.
Kluger Hans wil als een huis zijn waar de lezer aan de voordeur binnenkomt en de schrijvers, dichters en andersoortige taalkunstenaars via de achterdeur worden binnengesmokkeld. Kluger Hans is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met taal bezig is.
In onze nummers wordt er nadrukkelijk gezocht naar thema’s met een maatschappelijke inslag. Kluger Hans staat voor literatuur die je aan het denken doet zetten. Dat wil zeggen dat de tekst ons met een ander perspectief naar de wereld laat kijken. De manier waarop dit gebeurt kan uiteenlopen, maar waar het om gaat is dat de teksten de randen van onze verbeelding opzoeken.
Kluger Hans is een ongetemd literair tijdschrift dat 4 keer per jaar verschijnt.

http://klugerhans.wordpress.com 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts