donderdag 2 februari 2017

Festival Tilt

Je vindt me samen met 5 jonge collega's op 1 april bij 'Talent op Tilt'.Van 29 maart tot en met 1 april staat de Tilburgse binnenstad in het teken van het Tilt Festival 2017. Het meerdaagse literatuurfestival brengt taal tot leven met een tjokvol programma en spannende cross-overs op het gebied van literatuur, theater, beeld en muziek. Het literaire hoogtepunt van het meerdaagse Tilt Festival 2017 is op zaterdag 1 april in De NWE Vorst.

Line-up
De eerste namen zijn bekend! Dimitri Verhulst & Too Noisy Fish, Astrid Roemer, De Optimist, Talent op Tilt en writer in residence Yves Petry treden op. Het thema van de Boekenweek 2017, Verboden Vruchten, loopt als een rode draad door het programma van het festival.

Tilt Festival
In zeven jaar tijd is Tilt Festival uitgegroeid tot het grootste literaire festival van het zuiden. Tilt geeft, samen met diverse samenwerkingspartners, zowel landelijk als regionaal talent een podium op verschillende culturele locaties in de historische Willem II Straat in Tilburg.

Writer in residence: Yves Petry
Sinds 2014 haalt Tilt traditiegetrouw een writer in residence “in huis”. Na Ilja Leonard Pfeijffer, Annelies Verbeke en Maartje Wortel neemt de Vlaamse auteur Yves Petry (1967) komend festival het stokje over. Petry won in 2011 de Libris Literatuur Prijs voor zijn roman De maagd Marino en sloot zich onlangs aan bij uitgeverij Das Mag. Tijdens het festival schrijft hij over zijn ervaringen in Tilburg.


Early bird tickets zijn vanaf nu te koop voor €15,00. Wees er snel bij, want op = op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten