dinsdag 21 juni 2016

Schrijver zoekt internetster
Wie droomt er niet van om de muze te zijn van een schrijver of dichter? deBuren en Tilt koppelen talentvolle schrijvers aan mediagenieke mensen. De foto's, filmpjes en berichten op je socialemediaprofiel krijgen een tweede leven als inspiratiebron voor een literaire tekst. Laat poëzie uit je social media (Facebook, Instagram, tumbler ...) schallen en stel je kandidaat voor een uniek literair project.
Op 5 en 12 oktober 2016 dragen zes schrijvers in Tilburg en Brussel tijdens het avondprogramma Verse taal verhalen en gedichten voor die zij baseren op jouw socialemediakanalen. Drie duo's volgen gedurende een week drie stralende internetsterren.
Beschik jij over minstens twee kanalen? Heb je bijvoorbeeld een Facebookprofiel én een tumblr- of twitterstroom? Of kunnen we je volgen via Instagram of Flickr en ben je actief op LinkedIn? Meld je dan vóór woensdag 6 juli om 12u 's middagsaan op willem@deburen.eu. Uit de inzendingen kiezen we de drie interessantste profielen en koppelen die vervolgens aan een literair duo.
Elke internetster wordt gedurende een gezamenlijk af te spreken week tussen 15 juli en 1 september digitaal gevolgd door twee schrijvers die deelnemen aan het Talent op Tilt-traject en speelt dan de rol van muze. De schrijvers van links naar rechts op de groepsfoto: Giuseppe Minervini, Jens Meijen, Loren Brouwers, Marjolijn van de Gender, Bart Smout en Leen Pil.
Tijdens de avonden in Tilburg en Brussel beslist het publiek wie het beste stuk bij het straffe profiel schreef. Maar hoe het publiek precies tot die keuze komt, laten we nog even geheim.


Stel je kandidaat en word een muze! Mail voor 6 juli 12:00 naar willem@deburen.eu


Geen opmerkingen:

Een reactie posten